Beste Motorrijders van Sevenum,

De kop is eraf!! We hebben een prachtige openingsrit gehad afgelopen zondag. Het weer was heerlijk en we zijn de toer gestart met maar liefst 21 motoren. Helaas kwamen we er bij de eerste stop achter dat we er drie kwijt waren. Klein opstart probleem van het seizoen en we moeten de tour regels op de volgende ledenvergadering maar weer eens doornemen. Ik heb vernomen dat de drie afvallers de route toch nog hebben kunnen rijden en ze waren maar iets later terug dan de overige rijders, eind goed al goed.  

De route begon bij ons lokaal en ging via een stukje snelweg al snel Duitsland in. We mochten zelfs een klein stukje met de Brotherhood from Germany meerijden. Best spannend. Verder heerlijk binnendoor in de richting HET duitse Alpen en dan naar Fleuren (of was het toch Flüren) alwaar we een heerlijk ijsje konden eten. Daarna weer verder en via Weeze weer NL in en rond 17.00 uur had Ron een lekker kopje koffie met cake voor ons klaar staan. Super mooie route Ron!

Ook onze jaarvergadering zit er op, de notulen hiervan zijn rondgestuurd door het bestuur. We kunnen er wat dat betreft weer een jaar tegen.

Binnenkort is het weer zover, de Sevenumse MEERIJRIT staat weer voor de deur. We vertrekken om 13.30 uur en heb je vooraf nog wat vragen, het lokaal bij Walhalla aan de Donckstraat is open vanaf 12.30 uur.

In het volgende Klökske zullen we hier als MC Matou ook nog extra aandacht aan besteden.

 

Kijk ook nog even op de site van MC Matou, mocht je een datum hebben waarop je een leuke route wil rijden/uitzetten, pak even de map tourcommissie erbij en ga lekker aan de slag. Op deze manier krijgen we leuke, gevarieerde routes. Help de tourcommissie om er een leuk ritten jaar van te maken!

Tourkalender 2018.

20 t/m 22 April SBK-Assen.

29 April Mee-rij-rit vertrek 13.30 uur, lengte 160 km, lokaal open vanaf 12.30 uur

18 t/m 21 Mei Pinksterweekend.

29 Juni t/m 1 juli TT-Assen.

15 Sept Ma-Run.

28 t/m 30 sept Am-Tunnel weekend.

 

Tapkalender:

13-4  Con R.

20-4  dicht ivm SBK Assen

27-4  Ron T.

 

Fijne veilige kilometers gewenst!

Groetjes, CB Fourever