Zondag 7 April; Openingsrit

Heerlijk weer, en dat was te merken. 20 motoren met berijder, een nieuw lid én 2 gastrijders.

Stipt om 13.00 uur vertrok de groep.

Vertrek richting Bree, een stuk door Siberië. Hier konden de GS rijders direct hun hart op halen (zankpaad).

De A73 op, waar de stoplichten de groep wat uit elkaar trok. Vervolgens na Kalden Kirchen er weer af. De groep viel weer samen.

Vervolgens de Kombordjes: Lüttelbracht, Amern, Waldniel, Rickelrath, langs de Mühlenbach af, door Woof, Schwanenberg, Matzerathi, Kofferen, Glimbach,

Bij Linnich effe naar de Shell. Wat koffie, fris en ijs, want dat lustte we wel. Tijd om even bij te buurten met kamp schaduw of kamp zon.

Vervolgens weer verder langs Brachelen (niet het werkwoord). Weer door Schwanenberg, langs Arsbeck, door Niederkrüchten en “Radeveekes Bruch und Lüttelforster Bruch” waar nogal wat wildtunnels onder de weg door lagen. In Amern de route doorkruist. Langs Lobberich begonnen ergens wat druppels regen te vallen, voldoende om stof van de motor te knallen, (tenzij je netjes gepoetst had…) en te weinig om een echt nat wegdek te krijgen. Langs Grefrath, en Leuth de grens weer over, stukje over de Hei bij Venlo, en de A67 op waar men aan de juiste kant onderhoud had. Om uiteindelijk rond 16.45 weer bij het clublokaal aan te komen voor een bakkie koffie. +-165km op de klok

Adje, een mooie route met ondanks het bestelde weer niet al te veel verkeer. Gr, Turbo

 

De volgende rit zal door de meesten afgelegd worden met 4, 6 a 8 wielen. SuperBikes Assen. Het wordt koud dus denk aan het hout!

(12-04-’19 clublokaal dicht)

5 mei Monsterrit